U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Boerderij te koop in regio Laarne

Indien u op zoek bent naar een boerderij die te koop staat in de regio rond Laarne, staat ons vastgoedkantoor voor u klaar. Bij Vastgoed Alderweireldt uit Zaffelare zijn we echte specialisten in vastgoed in de omgeving. We staan voor advies op maat en een persoonlijke begeleiding.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

Vind de boerderij van uw dromen die te koop staat met onze hulp

Bij ons vastgoedkantoor zijn we niet enkel gespecialiseerd in residentieel, maar ook in agrarisch vastgoed. We zijn dan ook dé perfecte partner indien u op zoek bent naar de ideale boerderij die te koop staat. Wanneer u ons inschakelt, houden we een eerste gesprek waarin al uw wensen, noden en uw budget worden besproken. Op basis van die zaken gaan we  op zoek naar geschikte immo voor u. Heeft u eventueel ook interesse in een hoeve? Ook dan helpen we u graag met de juiste begeleiding.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Maak een afspraak voor een gesprek

Bent u ervan overtuigd dat ons vastgoedkantoor u kan helpen in uw zoektocht naar een geschikte boerderij die te koop staat? Twijfelt u om toch een huis te kopen? Maak vandaag nog een afspraak voor advies! Dat kan door te bellen naar 0485 32 18 42, door een e-mail te sturen naar info@vastgoed-alderweireldt.be of door het contactformulier in te vullen. Zodra we weten wat u zoekt, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt