U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Bouwgrond in Lochristi

Bent u op zoek naar het perfecte stuk bouwgrond in de omgeving van Lochristi en Zaffelare? Doe dan een beroep op de kennis van Vastgoed Alderweireldt. Dankzij onze ervaring en expertise vinden wij ongetwijfeld de perfecte bouwgrond in deze prachtige omgeving!

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

De perfecte bouwgrond voor de woning van uw dromen

Wij zijn een erkend vastgoedkantoor dat een meerwaarde biedt tijdens het uitvoeren van onze diensten. Bij het bezoek aan de bouwgrond garanderen we u een objectieve rondleiding en treden we op als derde bemiddelaar bij de onderhandelingen. Deze moeten immers op een correcte manier verlopen, anders heeft u op voorhand al verloren. Ook voor het opbouwen van een helder dossier staan wij u graag bij. Heeft u niet enkel interesse in de aankoop van een bouwgrond, maar kijkt u ook graag welke huizen te koop staan in regio Zaffelare? Onze vastgoedmakelaars zoeken met u mee naar de perfecte immo in de wijde omgeving van Lochristi.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Bel of e-mail ons vandaag nog

Heeft u een bouwgrond gezien en wilt u deze graag bezichtigen? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken! Ook voor andere diensten, zoals het kopen en verkopen van bijvoorbeeld uw appartement schakelt u onze hulp in. U contacteert ons op het nummer 0485 32 18 42 of via ons contactformulier. Wij staan ook buiten kantooruren voor u klaar met vastgoedadvies op maat!


Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt