U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Diensten
 

Als vastgoedmakelaar mét meerwaarde stellen we alles in het werk om uw verkoop op een zo efficient mogelijke manier te realiseren!  Het kopen en verkopen van vastgoed is voor velen een eenmalige gebeurtenis in het leven. Het gaat over bedragen die te belangrijk zijn om er niet doordacht mee om te gaan. Een transactie van deze omvang vraagt dan ook de nodige deskundigheid. Deze pijlers zorgen ervoor dat de tekoopstelling van uw eigendom geoptimaliseerd wordt en tot een succesvol einde wordt gebracht:

Waardebepaling

Correcte waardebepaling

Een correcte waardebepaling is van groot belang, kandidaat-kopers weten immers heel goed welke huizen er voor welke prijzen te koop worden aangeboden in de buurt en maken het vergelijk al heel snel. Een "juiste plaats" op de huizenmarkt zal de doorslag geven!

Uitstekende dossiersamenstelling

Een uitstekende dossiersamenstelling en vooral een goede kennis daarvan, zorgen ervoor dat de kopers goed en volledig geïnformeerd worden en zonder vragen huiswaarts kunnen keren na een bezoek. Hoe minder vraagtekens, hoe meer vertouwen de woning uitstraalt. Dit is een belangrijk punt in de beslissing tot aankoop! De aanwezigheid van alle nodige attesten en documenten toont ook aan dat u een gewetensvolle verkoper bent!

Duidelijke publiciteit

Een duidelijke en sprekende publiciteit toont uw eigendom aan de juiste doelgroep! Mooie, waarheidsgetrouwe foto's en een complete beschrijving zorgen ervoor dat een plaatsbezoek ook beantwoordt aan de verwachtingen van de kopers!

Eerlijke onderhandeling

Er hoort een eerlijke onderhandeling bij het sluiten van een akkoord. Uw belangen als verkoper worden vaak beter vertegenwoordigd met een professionele tussenpersoon die de moelijkste argumenten kan weerleggen.

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt