U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Geen "vastgoedmakelaar" zonder BIV-erkenning

Een erkend vastgoedmakelaar? Het lijkt een evidentie maar dat is het zeker niet. Een zelfstandig vastgoedmakelaar dient over een erkenningsnummer te beschikken dat toegekend wordt door het Beroepsinstituut van Vastgoed- makelaars. Een geslaagde meerjarige opleiding, stagejaar en toegangsexamen zorgen voor deze erkenning. Net zoals andere gereglementeerde beroepen dient een vastgoedmakelaar zich te houden aan een deontologie en plichtenleer en is permanente bijscholing verplicht om deze erkenning te kunnen behouden. Verder zorgen een derdenrekening en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ervoor dat u er zeker van kan zijn met een bekwaam bemiddelaar in zee te gaan.

 

Waarom wél kiezen voor een vastgoedmakelaar?

Want wie kent zijn eigen huis nu beter dan de eigenaar zelf?
Wel, misschien net daarom!
De emotionele band tussen een eigenaar en zijn woning staat soms in de weg van een vlotte verkoop! Een waarde bepalen van je eigen woning kan best een hele uitdaging zijn! Een objectieve rondleiding geven terwijl je zoveel te vertellen hebt? Een volledig archief aan documenten boven halen is onnodig... Kandidaten juist kunnen inschatten als je er niet dagelijks mee omgaat is onbegonnen werk. Een onderhandeling voeren als je jezelf al teveel hebt blootgegeven is vaak op voorhand verloren....
Een professionele bemiddelaar heeft een klare en neutrale kijk op de woning, bouwt een volledig en verplicht dossier op, geeft juridisch en financiëel advies bij de woning, kan een koper perfect begeleiden tijdens een rondleiding en stuurt de onderhandelingen de juiste richting uit. Kijk bij onze DIENSTEN voor een volledige omschrijving van ons takenpakket bij bemiddeling!
 

Vastgoedmakelaar mét meerwaarde

Vastgoed Alderweireldt biedt de zekerheid dat u steeds zal begeleid worden door een erkend vastgoedmakelaar met ervaring en kennis van zaken. Bemiddeling bij verkoop van vastgoed is onze enige activiteit, waardoor de focus op onze kwalitatieve dienstverlening kan behouden blijven. Vastgoed Alderweireldt is erkend bij het BIV onder het nummer 505.876. Tevens is het kantoor lid van CIB (Confederatie voor Immobiliënberoepen) in Oost-Vlaanderen, een dienstenorganisatie ter ondersteuning van vastgoedprofessionelen. We zorgen er met volle overtuiging voor dat u een vastgoedmakelaar heeft die ook effectief een meerwaarde is bij verkoop van uw eigendom!


 

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt