U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Huis te koop in Zaffelare

Wilt u uw huis te koop zetten of bent u op zoek naar een woning om te kopen in de omgeving van Zaffelare? Dan helpen we u bij Vastgoed Alderweireldt uit Zaffelare graag verder. Wij zijn een kantoor met meerwaarde en zijn bovendien ook beschikbaar buiten de kantooruren, op ons mobiel nummer!
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

Wij helpen u hét perfecte huis te vinden dat te koop staat

Het huis van uw dromen dat te koop staat vinden, is niet altijd gemakkelijk. Daarom helpen we u daar graag bij. Zoekt u een hoeve die te koop staat? Laat u door ons begeleiden. Wilt u uw huis zelf te koop zetten? We garanderen  nog een duidelijke dossiersamenstelling, een correcte waardebepaling, goede publiciteit en deskundig vastgoedadvies. Bovendien willen we steeds een eerlijke onderhandeling bij het sluiten van een akkoord. Beide partijen - degene die het huis te koop zet én de koper - moeten een tevreden gevoel krijgen.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Maak een afspraak

Wij bieden professionele ondersteuning aan indien u een woning te koop wilt zetten of wanneer u een uw huis wilt verkopen. Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u meer over ons te weten komen? Ook dan helpen we u graag verder! Neem snel contact met ons op via het nummer 0485 32 18 42 of via het e-mailadres info@vastgoed-alderweireldt.be.

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt