U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Agrarisch vastgoed in Oostakker

Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed in regio Oostakker? Dan kunt u de professionele hulp inschakelen van Vastgoed Alderweireldt. Wij zijn gevestigd in Zaffelare en specialiseren ons in allerlei soorten vastgoed in de regio, waaronder ook agrarisch vastgoed.

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

Agrarisch vastgoed op maat van uw wensen

Als immospecialist helpen we klanten graag aan vastgoed dat écht bij hen past. Bent u iemand die houdt van een rustieke sfeer? Dan zoeken we met u naar de perfecte hoeve. Wilt u nog een stapje verder gaan in de agrarische wereld en zoekt u een volledige boerderij? Ook daarbij helpen we u graag. Bij ieder project stellen we een persoon aan die zich volledig inzet op uw noden. Dankzij persoonlijke begeleiding en professioneel vastgoedadvies garanderen we dat u ongetwijfeld agrarisch vastgoed in de regio vindt.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Reken op onze vastgoedmakelaar

Wilt u agrarisch vastgoed kopen met de hulp van een erkend vastgoedmakelaar? Dan staat Vastgoed Alderweireldt voor u klaar! Tijdens een eerste gesprek bespreken we al uw wensen. Vervolgens komen we met agrarisch vastgoed op de proppen dat écht bij u past, zo vindt u een huis dat te koop staat dat perfect is voor uw situatie. Maak een afspraak door te bellen naar 0485 32 18 42 of stuur een e-mail naar info@vastgoed-alderweireldt.be.


Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt