U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Boerderij kopen in Oost-Vlaanderen

Wanneer u een boerderij of hoeve wilt kopen in Oost-Vlaanderen, of specifiek op zoek bent naar een boerderij die te koop staat in de regio rond Laarne, dan staat ons vastgoedkantoor voor u klaar. Bij Vastgoed Alderweireldt uit Zaffelare zijn we echte specialisten in vastgoed in de omgeving. We staan voor advies op maat en een persoonlijke begeleiding.

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

Vind de boerderij van uw dromen die te koop staat met onze hulp

Als u overweegt een boerderij of hoeve te kopen, is het belangrijk om een aantal essentiële factoren in overweging te nemen. Ten eerste is de locatie cruciaal: de kwaliteit van de grond, de nabijheid tot grote wegen, en de mogelijkheid van bouwgrond zijn allemaal belangrijke elementen die de waarde van het eigendom kunnen beïnvloeden. Het is ook verstandig om een grondige inspectie uit te voeren om de staat van de gebouwen te beoordelen. Vergeet niet dat het kopen van een boerderij of hoeve vaak meer verantwoordelijkheden met zich meebrengt dan een standaard woningaankoop. Daarom is het aan te raden om professionals in te schakelen om u te begeleiden in dit unieke aankoopproces. Als experts op vlak van agrarisch vastgoed zijn wij dan ook dé perfecte partner indien u op zoek bent naar de ideale boerderij die te koop staat. Wanneer u ons inschakelt, houden we een eerste gesprek waarin al uw wensen, noden en uw budget worden besproken. Op basis van die zaken gaan we op zoek naar geschikte immo voor u, of dit nu een bescheiden hoeve is of een grote boerderij met een groot erf rond.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Maak een afspraak voor een gesprek

Bent u ervan overtuigd dat ons vastgoedkantoor u kan helpen in uw zoektocht naar een geschikte boerderij die te koop staat? Wilt u zo snel mogelijk uw droom realiseren en een boerderij of hoeve kopen? Maak vandaag nog een afspraak voor advies! Dat kan door te bellen naar 0485 32 18 42 of door het contactformulier in te vullen. Zodra we weten wat u zoekt, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag, of u nu zoekt naar een boerderij om te kopen of toch liever een klassiek huis. Contacteer ons om uw droomwoning te vinden.


Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt