U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Mijn huis verkopen

Vraagt u zich af: “hoe kan ik het best mijn huis verkopen?” Dan hebben we bij Vastgoed Alderweireldt uit Zaffelare het antwoord! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de vastgoedmarkt in de omgeving en helpen klanten met verkoop en verhuur, maar ook in de zoektocht naar nieuwe panden.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

Mijn huis verkopen voor een correcte prijs

Blijft u maar denken: “ik wil mijn huis verkopen”? In dat geval is het uiteraard belangrijk dat u een correcte vraagprijs hanteert. U wilt immers niet te weinig vragen en een te hoge vraagprijs schrikt potentiële kopers af. Bij ons vastgoedkantoor kunt u terecht voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woning. Is de schatting van uw huis uitgevoerd? Dan stopt onze dienstverlening niet. We helpen bij het verkopen van uw woning ook met al de publiciteit, zodat uw huis écht in de kijker komt te staan voor potentiële kopers.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Verkoop uw huis met onze hulp

Onze erkende vastgoedmakelaar staat graag voor u klaar met professioneel vastgoedadvies en begeleiding op maat. Vraagt u zich nog steeds af: “het verkopen van mijn huis, hoe gebeurt dat juist?” Bel gerust naar het nummer 0485 32 18 42 of stuur een e-mail naar info@vastgoed-alderweireldt.be. Wij voorzien u van alle nodige informatie en plannen graag een gesprek in.

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt