U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
!Buiten kantooruren bereikbaar
!Dienst na verkoop
!Agrarisch én residentieel

Hoeve te koop in regio Destelbergen

Bent u op zoek naar een prachtige hoeve die te koop staat in de regio rond Destelbergen en Oostakker? Reken dan op de hulp van Vastgoed Alderweireldt uit Zaffelare! Als specialist in vastgoed in de regio luisteren we graag naar uw wensen en noden en zoeken we met u naar uw perfecte rustieke woning!
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak direct een afspraak

De perfecte hoeve die te koop staat

De zoektocht naar een woning die écht bij uw wensen past, duurt vaak echt lang en levert soms zelfs geen resultaat op. Dat zorgt vaak voor een hoop frustraties. Daarom is het een goed idee om een erkend vastgoedmakelaar, zoals Vastgoed Alderweireldt, in te schakelen. Als specialist in residentieel en agrarisch vastgoed, vinden wij ongetwijfeld een hoeve die te koop staat en die volledig aansluit bij uw budget en wensen. We kennen de markt en de omgeving als geen ander en brengen binnen de kortste keren enkele interessante panden in kaart. Maak uw wensen kenbaar tijdens een eerste gesprek en laat u begeleiden doorheen het volledige proces. Wilt u nog een stapje verder gaan dan een hoeve? Ook voor het kopen van een boerderij, klopt u aan bij ons kantoor.

 
Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt Vastgoed Alderweireldt

Laat u begeleiden door ons kantoor

Bent u geïnteresseerd in professionele begeleiding in uw zoektocht naar een geschikte hoeve die te koop staat? Heeft u eventueel interesse in onze andere diensten, zoals het te huur plaatsen van uw huis? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons kantoor door te bellen naar het nummer 0485 32 18 42, door een e-mail te sturen naar info@vastgoed-alderweireldt.be of door het contactformulier in te vullen.

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt