Helaas, dit pand is verkocht

9185 Wachtebeke

Omschrijving

Ruime te renoveren woning of bouwkavel voor 1 woning of 2 HOB

Deze alleenstaande woning bevindt zich net buiten het centrum van Wachtebeke. De woning zelf werd gebouwd in de jaren 1950 met aanpassingen in de volgende jaren. De goede staat van onderhoud biedt mogelijkheden naar een totaalrenovatie, maar ook een afbraak en heropbouw kan hier plaatsvinden, waarbij kan gekozen worden voor een ruime alleenstaande ééngezinswoning op 984m² ofwel voor een verkaveling naar 2 halfopen bebouwingen. De huidige woning heeft volgende indeling: inkomhal, grote woonkamer met eet-en zithoek, leefkeuken met eetplaats en degelijke eiken keuken met toestellen, achterinkom, bijkeuken, badkamer en klein werkhuis. Er is tevens een grote garage aanwezig. Op de verdieping zijn er vandaag 4 slaapkamers aanwezig. De tuin heeft een ideale zuid-oriëntatie!
Deze woning kan door haar mogelijkheden passen voor een breed publiek! Vandaag nog interessant om te genieten van de woonbonus, maar sowieso zal de nodige energetische renovatie van deze woning ook zorgen voor een verlaging van de registratierechten (nu nog van 7% naar 6%, na 1 januari 2020 van 6% naar 5%!) Meer info: 0485/321.842

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod via onze nieuwbrief
INSCHRIJVEN
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Alderweireldt